Hollywood Breakfast

Rise and shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

GTST-koppel Alkan en Melissa uit elkaar

De liefde tussen soapies Alkan Çöklü en Melissa Drost is over, zo maakten ze maandag beiden bekend via Instagram. Alkan en Melissa, die in Goede tijden, slechte tijden een getrouwd stel spelen, gaan "als vrienden" uit elkaar.

"Na een prachtig jaar hebben wij besloten als vrienden verder te gaan", schreef Alkan, die in GTST de rol van Amir voor zijn rekening neemt, bij een foto met zijn kersverse ex. "We gunnen elkaar de wereld en kijken terug op een hele mooie tijd samen."

Melissa, in de soap te zien als Sjors, deelde dezelfde foto. "Lieve Alkan, dank voor alles, ik had het niet willen missen."

Chris Rock onder vuur om Whitney Houston-grap

Bobby Brown is woedend op Chris Rock, nadat hij volgens Brown een zeer misplaatste grap over zijn overleden ex-vrouw Whitney Houston op social maakte. Rock postte een foto-meme op Instagram waarop Houston te zien is met een verveelde blik en een zonnebril op. De tekst erbij was: "Ik, zittend in een vergadering die net zo goed met een email afgehandeld had kunnen worden." Het was echter het commentaar dat Rock de foto gaf waarover Brown boos is. "Schiet op, ik moet crack roken", grapte Chris.

Bobby reageerde op de foto, die inmiddels offline gehaald is. "In deze periode waarin de kracht van vrouwen juist zo belangrijk is, kies jij ervoor om onze QUEEN belachelijk te maken!!!" Later voegde hij er nog aan toe: "Ik dacht dat je een vriend van de familie was."

Kourtney Kardashian en ex-man in therapie

De breuk tussen Kourtney Kardashian en Scott Disick in 2015 zorgde voor heel wat ruzies onderling. De twee waren op een gegeven moment zo ver van elkaar verwijderd, dat ze samen in therapie moesten om weer te leren communiceren, om zo samen goed voor hun kinderen te kunnen blijven zorgen. Dit hebben ze laten weten in een video voor Kourtney's YouTube kanaal Poosh, waarin de voormalig geliefden spreken over hun gedeelde ouderschap.

"Ik denk het moeilijkste was toen we allebei een nieuwe relatie kregen. Dat zorgde voor frictie, onder andere over het voorstellen van onze nieuwe liefdes aan de kinderen. Dat was een behoorlijke uitdaging," aldus Kourtney. "Het is een van die dingen waarvan je denkt dat het je nooit gaat overkomen, maar toch was het zo. We gingen door met onze levens," voegt Scott eraan toe.

Laatste nieuws

Zie ook