Doodsoorzaak model Tales Soares bekend

Verschrikkelijk...

Lees ook

De modewereld is in rep en roer na een tragische gebeurtenis op de catwalk. Afgelopen zaterdag tijdens Sao Paulo Fashion Week kwam de 26-jarige Tales Soares om het leven nadat hij op de catwalk struikelde. De oorzaak was onbekend, maar volgens artsen is hij gestorven aan een aandoening.

Paniek

Tijdens de Sao Paulo Fashion Week mocht model Tales Soares het modemerk Ocksa vertegenwoordigen. Halverwege de catwalk leek hij over de riempjes van zijn sandalen te struikelen, waarna hij stil bleef liggen. Toeschouwers dachten in eerste instantie dat de val bij de ietwat excentrieke modeshow hoorde en grepen niet meteen in. Enkele minuten later brak toch de paniek uit, want hij vertoonde geen teken van leven en er kwam schuim uit zijn mond.

Aandoening

Het model werd meteen naar het ziekenhuis gebracht en werd hier dood verklaard. Al snel werd er onderzocht wat de oorzaak was van het plotselinge overlijden. De artsen kwamen tot de conclusie dat het model een aangeboren aandoening had en dat dit waarschijnlijk de reden was van het ongeluk.

Lees ook: Doodsoorzaak Lotte van de Zee wordt onderzocht

Gezond

Voor zijn familie is dit een grote schok. Zijn moeder vertelt dan ook dat ze geen gezondheidsproblemen kende bij haar zoon en dat hij altijd erg gezond bezig was. ''We zijn kapot van wat er is gebeurd. Hij was heel gezond, at gezond en oefende elke dag. Hij deed crossfit en yoga.''

Bron: Metro UK Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook