Man bewijst dat je áltijd je berichtje moet controleren voor je ‘m verstuurt

Awkward...

Lees ook

Een bericht versturen zonder 'm even na te lezen? Dat doen we allemaal wel eens en in de meeste gevallen kan het geen kwaad. Toch ben je die gewoonte na het zien van de pijnlijke fout die deze man maakte, vast wel afgeleerd. Ai!

Verjaardags-spam

John Hunter Behrle ontving een berichtje met een reminder dat zijn Facebook-vriendin April jarig was. Daar zat hij helemaal niet op te wachten en daarom besloot de man keihard te reageren op de verjaardags-spam. "Stuur mij geen berichten meer. Het boeit me niet", stuurde hij terug.

Achteraf bleek dat John beter even had kunnen controleren naar wie hij het bericht stuurde, want deze belandde namelijk op de pagina van de jarige jet en dus niet bij Facebook zelf. Iets wat een hele ongemakkelijke situatie opleverde, zoals je waarschijnlijk al had verwacht… "Sorry, wat?", reageerde April op het bericht van haar Facebook-vriend.

Lees ook: Vrouw stuurt berichtje naar verkeerd nummer en krijgt bijzondere reactie

Viral

Gelukkig had John al snel door wat er gebeurd was en had hij nog genoeg tijd om alles recht te zetten. Via Twitter deelde hij een screenshot van zijn fout onder het mom van: "Ik had dit waarschijnlijk iets beter moeten lezen." Die post ging binnen de kortste keren viral. Je ziet de post *HIER*.

Het is zeker niet de eerste keer dat het sturen van een berichtje een hele andere wending krijgt. Zo wilde dit meisje haar hart luchten bij een vriendin over de jongen waar ze mee vreemdgaat, maar kwam deze terecht bij haar vriend… Het hele verhaal lees je hier.

Bron: The Sun Beeld: Scandal

Laatste nieuws

Zie ook