Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Kylie Jenner wil tweede kind

In een post voor haar vriend Travis Scott, deed Kylie Jenner maandag een opmerkelijke uitspraak. Ze feliciteerde de rapper niet alleen met zijn 27e verjaardag, maar stelde ook voor nog een baby te maken.

Kylie en Travis zijn sinds vorig jaar ouders van dochter Stormi. "Je zien ontwikkelen tot de partner, vriend, zoon en vader die je nu bent, is zo'n genot voor mij", schrijft Kylie in de Instagrampost, waarin ze Travis "mijn beste vriend en man ineen" noemt.

Obama's maken kindershow voor Netflix

Barack en Michelle Obama gaan een kinderserie voor Netflix produceren. De peuterserie heet Listen to Your Vegetables & Eat Your Parents en is bedacht door komedieschrijvers Jeremy Konner en Erika Thormahlen. De Obama's ontwikkelen daarnaast een film over Frederick Douglass, een van de eerste voorvechters van de afschaffing van de slavernij. Ook werken ze aan een fictieve modeserie over New York voor de Tweede Wereldoorlog en komen er meerdere documentaires. Exacte data voor de projecten zijn nog niet bekendgemaakt, maar ze verschijnen "binnen de komende jaren" op Netflix.

Pink had miskraam op 17-jarige leeftijd

Voor Pink was de puberteit niet gemakkelijk. De 39-jarige zangeres heeft op 17-jarige leeftijd een miskraam gehad en kreeg er later nog meer.

"Sinds mijn 17e heb ik mijn lichaam altijd gehaat en ik heb het gevoel dat mijn lichaam mij ook haatte", zegt ze. "Dit komt doordat ik altijd een beetje een jongensachtig en sterk gymnastenlichaam had en ik op mijn 17e een miskraam had. En ik was van plan dat kind te houden. Als een vrouw of jonge meid zoiets overkomt dan heb je het gevoel dat je lichaam je haat of kapot is en dat het niet doet wat het zou moeten doen."

Pink, die met haar man Carey Hart twee kinderen heeft, stopt de pijn van haar ervaringen in haar muziek. "Ik heb sindsdien meerdere miskramen gehad en ik denk dat het belangrijk is om te praten over dingen waar je je voor schaamt, over wie je bent en alle pijnlijke shit. Ik heb altijd op die manier geschreven."

Laatste nieuws

Zie ook