Caroline de Bruijn en Erik de Vogel open over privé-leven

Droomkoppel!
Caroline de Bruijn en Erik de Vogel open over privé-leven

Caroline de Bruijn en Erik de Vogel staan bekend om hun rollen als Ludo en Janine in GTST. De laatste tijd zien we dagelijks dat deze twee karakters ruzie met elkaar hebben, maar gelukkig is de thuissituatie in real life een stuk rustiger.

Werk

In de nieuwste video van het Youtube-kanaal GTST vertellen de twee, die ook in het echte leven een koppel zijn, dat ze hun werk absoluut niet mee naar huis nemen. Wel geeft Caroline toe dat ze elkaar soms bij hun soapnamen noemen. "Nou, ik zal je eerlijk zeggen dat we het voor de grap wel eens doen."

Lees ook: Zó ziet de echte dochter van Ludo en Janine eruit

Geheim

Het koppel is tot op de dag van vandaag nog stapelverliefd op elkaar. Erik verklapt hun geheim aan Story: ''Als je geliefden bent, moet je elkaar met de egards van de eerste week blijven behandelen", vertelt hij. "Zeker in een langdurigere relatie is het belangrijk om je best te blijven doen. Voor ons is dat geen opgave: het is ook een leuk spel. Ik blijf Caroline versieren. De kunst is om je te kunnen verplaatsen in je geliefde. Je kunnen of wíllen afvragen waar de ander behoefte aan zou kunnen hebben. En niet bang zijn om op je bek te gaan."

Lees ook: Yes: GTST heeft groots nieuws

Bron: Flair Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f97ca572c83d', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });