Schokkende onthullingen over Temptations Georgio

De verleider kwam onlangs enorm in opspraak.

Lees ook

Temptations Georgio mag op televisie dan nog wel single and ready to mingle zijn, in het echte leven is de Belgische verleider gesetteld met zijn vriendin Samra. Toch kwamen de charmeur onlangs in opspraak…

Mishandeld

Zijn vriendin klapte onlangs namelijk flink uit de school over de losse handjes van Georgio. De verleider zou Samra meerdere keren hebben bedrogen én in het bijzijn van haar driejarige dochter hebben toegetakeld. “Ik ben toen zo bang geworden dat ik Giorgio niet meer wilde zien."

Dat laatste bleek van korte duur te zijn, want de twee zijn nu toch weer bij elkaar. "Mensen maken nu eenmaal fouten in hun leven, ook wij. In elke relatie gebeuren dingen die vergeven en vergeten kunnen worden. En dat is precies wat wij nu hebben gedaan", vertelt het koppel.

Lees ook: Temptation Island USA-kandidaat Evan deelt heftig verhaal

Ontrouw

"Maar weet je: ik heb de laatste tijd heel veel aan het verhaal van Belle en het Beest gedacht. Da’s ook een story van doorzetten, niet opgeven en van grote liefde. En daar is het ook tot een goed einde gekomen. Ik ben vooral blij dat Samra mij nog een kans wil geven." Samra voegt daar aan toe dat ze ondanks alles wat er gebeurd is, dolgelukkig zijn met elkaar. “Uiteindelijk overwint de liefde alles, toch?"

Maar ondanks dat de twee het geluk weer bij elkaar hebben gevonden, durft Georgio niet met zekerheid te zeggen dat zijn bedrog verleden tijd is. "Kijk, de garantie dat ik haar nooit of nooit nog zal bedriegen… Tja, die garantie kan je niet geven, natuurlijk. Ik wil het haar simpelweg tonen, met daden. Dag in, dag uit."

Bron: RTL Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook