Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Zien: eerste beelden All Stars-seizoen Ex On The Beach: Double Dutch

Drama all over the place! Net zoals voorgaande seizoenen zal ook het All Stars-seizoen weer spraakmakend zijn. Niet alleen komt de ene ex na de andere uit de zee zetten, ook zullen de kandidaten elkaar af en toe flink in de haren vliegen. De eerste beelden van het nieuwe seizoen liegen er dan ook zeker niet om. O my!

Peter van der Vorst komt met laatste seizoen Van der Vorst Ziet Sterren

De presentator slash nieuwe directeur van RTL, komt met het allerlaatste seizoen van Van der Vorst Ziet Sterren. Peter zal zijn werkzaamheden als presentator gaan neerleggen nu hij het erg druk heeft met zijn functie als directeur. Wel sluit hij het seizoen af met een reeks imposante namen. Zo gaat hij onder andere langs bij Patrick en Rossana Kluivert, Katja Schuurman, Famke Louise en Kaj Gorgels. Dat belooft een beste afsluiter te worden.

Bobbi Eden erg nerveus voor nieuw seizoen It Takes Two

Ze heeft een carrière voor de camera gehad, ze heeft een boek uitgebracht voor haken én blijkt dus ook aardig te kunnen zingen. De voormalige porno-actrice doet mee aan het nieuwe seizoen It Takes Two, en hoewel ze de camera's gewend is, is zingen voor zo'n publiek toch wel even andere koek. "Ik stierf duizend doden", vertelt ze in een interview. Ook haar concurrenten vonden het erg spannend en zijn heel benieuwd hoe ze het ervan afbrengen. Benieuwd hoe de popsterren in spé het gaan doen? Morgen is de allereerste aflevering op SBS6 te zien.

Bron: Nu.nl, Televizier Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook