Miljuschka Witzenhausen overladen met reacties na sexy foto

Prachtig!

Lees ook

Onlangs liet Miljuschka Witzenhausen weten op dieet te zijn, maar haar volgers zijn het hier duidelijk niet mee eens. Op Instagram plaatst de brunette een sexy foto, waar ze veel reacties op ontvangt.

Comments

Samen met haar kinderen geniet Miljuschka van een welverdiende vakantie in Turkije. "Curves mede mogelijk gemaakt door cheesecake", schrijft de presentatrice bij een foto en bikini. Ze kan rekenen op positieve comments als 'Wat ben jij een prachtige vrouw' en 'Ga weg mens, geen curve te zien! Prachtig'.

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen over haar band met Willem Holleeder

Dieet

Miljuschka moet van zichzelf haar liefde voor eten de komende maanden wat minder letterlijk nemen. De tv-kok en presentatrice gaat namelijk op dieet nadat meerdere mensen opmerkingen maakten over haar lijn, schreef ze onlangs ze in haar wekelijkse column voor Flair. "Het kwam hard aan toen deze week zes mensen afzonderlijk van elkaar over mijn lijn begonnen. Voorzichtig kaartten ze mijn onderkin aan, die op tv nu wel heel zichtbaar werd". Wij snappen niet waar deze mensen het over hebben, want Miljuschka, wat zie jij er goed uit!

Bron: Story, Flair, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook