Oud-deelnemer Merijn onthult ALLES over Temptation Island

Juicy!

Eindelijk is hier dé video waar iedereen op zat te wachten. Temptations Merijn Murk – die in 2017 samen met Lisa meedeed aan het programma – geeft antwoord op álle brandende vragen.

Feitjes

Zo vertelt hij dat de deelnemers niet zelf hoeven te koken, al hoewel hij het eten niet al te best vond. Ook was er meer alcohol dan eten. Als Merijn naar de wc ging – voor een grote boodschap – legde hij zijn microfoon op bed neer, om awkward geluiden te voorkomen. Na een paar dagen kwam hij erachter dat er zelfs microfonen in de badkamer hingen, dus helaas…

Lees ook: Dit is de nieuwe vriendin van Temptatios Merijn

Juice

Verder zijn er ALTIJD camera's tijdens Temptation aanwezig. Op de vraag of je wordt aangestuurd door producers om bepaalde acties te doen, antwoordt Merijn: "Zeker. Maar je hoeft het niet te doen, je hebt gewoon een eigen mening." By the way: scènes werden nooit opnieuw opgenomen.

Leuk feitje: iedereen moet een SOA-test doen voordat hij/zij meedoet aan de show. Ook vertelt de oud-deelnemer dat hij 's ochtends vroeg al werd wakker gemaakt, om voor de camera te zitten en een interview te geven over gebeurtenissen van de dag ervoor.

Beloningen

Over zijn seizoen legt Merijn uit: "Wij kregen geen geld of beloningen. Ik heb in de wandelgangen wel gehoord dat Danicio iets heeft gekregen, maar dat weet ik niet." Over Rick Brandsteder sluit Merijn af: "Echt een topper." Benieuwd naar alle juice? Bekijk de video hieronder.

Bron: LINDA.TV, Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws