Chantal Janzen haalt uit naar Linda de Mol

De presentatrice laat niet met zich sollen.

Lees ook

Chantal Janzen was dit weekend flink pissed op haar voormalige RTL-collega Linda de Mol. In LINDA. werd er namelijk een sneer uitgedeeld naar de 40-jarige presentatrice. Enne, dat pikte Chantal niet.

Wéér een zangwedstrijd

In het blad werd All Together Now, het nieuwe programma dat Chantal presenteert, niet zo heel positief ontvangen. "C-mineur. En weer een zangwedstrijd, dit keer met Chantal Janzen", is er in het blad te lezen.

Lees ook: Oeps: Chantal Komt Werken gaat helemaal mis

#Doeslief

Hoewel Chantal normaal gesproken prima tegen kritiek kan, vindt ze het niet echt passen bij het thema van deze maand. LINDA. staat deze editie namelijk in het teken van #doeslief, waarmee ze mensen oproepen minder negatief op social media te zijn. Chantal kon het dan ook niet laten om even te reageren. "Altijd je thema laten terugkomen in je inhoud. Met je #doeslief, lekker sportief, schrijf dan niks.”

Toch had ze de volgende dag al snel spijt van haar sneer. "Toen ik vanochtend wakker werd keek ik ernaar en dacht: wat een vervelende negatieve vlek eigenlijk op mijn grid. En Linda stuurde mij meteen een sorry, dus nu gaan we samen op vakantie. (Grapje). En nu… hup, weg ermee!”, aldus de presentatrice.

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook