Nieuwe update rondom bevalling Meghan Markle

Meghans plan is van de baan!

Lees ook

De Sussex'jes houden de hele wereld volop in spanning, nu er nog steeds geen bericht van de royal baby naar buiten is gebracht.

Baby Sussex

Doordat het stel eerder al bekendmaakte eerst met hun kleintje wilde cocoonen voordat ze de geboorte bekendmaakten, maken wedkantoren overuren en zit de pers smachtend te wachten op de naam en eerste foto. In Engeland zijn ze er namelijk van overtuigd dat ze baby Sussex al geboren is.

Toch zou Meghan volgens de laatste geruchten thuis in Frogmore Cottage de laatste loodjes aan het wegpuffen zijn. Hoewel de royal baby vorige week al verwacht werd, lijkt hij of zij het nog veel te gezellig in zijn moeders bump te hebben. Volgens Daily Mail is de kans groot dat Meghan de komende twee dagen zal worden ingeleid, waardoor haar plan om in hun pas gerenoveerde huis te bevallen in duigen valt.

Lees ook: Waarom Meghan en Harry niet de voogdij over hun kind zullen krijgen

Harry naar Nederland

Ook zou het heel logisch zijn dat Meghan de komende dagen zal worden ingeleid. Prins Harry zal aanstaande donderdag namelijk de officiële opening van de Invictus Games in Den Haag bijwonen, en dat zal hij waarschijnlijk niet willen doen als Meghan ieder moment kan bevallen.

Wel heeft de prins zijn bezoek van aankomende woensdag in Amsterdam geannuleerd. Het koninklijk huis gaf logistieke problemen voor de pers op als reden, maar daar geloven de Engelsen natuurlijk helemaal niets van. Ha!

Bron: RTL Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook