Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

André Hazes verwent zijn Monique met peperduur cadeau

André was in een gulle bui en heeft Monique een Range Rover Velar cadeau gedaan, ter waarde van bijna 80.000 euro. We zien een mooi plaatje van de auto voorbij komen op Instagram, waar André het bedrijf waar hij de auto vandaan heeft meteen bedankt. „Dankjewel toppers”, schreef hij bij de foto van het ’nieuwe monster van Monique’. De blondine heeft zelf nog geen foto van de auto gedeeld. Het is overigens niet de eerste keer dat Monique een auto cadeau krijgt, in 2016 kreeg ze ook al een Range Rover.

Nicolette Kluijver verliest duizend volgers

De 34-jarige presentatrice ging twee weken lang 'mobielloos' door het leven, maar nu de vakantie voorbij is, laat ze ook weer van zich horen op social media. "Ik ben weer online", schrijft de presentatrice op Instagram. "Na 14 dagen mobielloos door het leven te gaan ben ik blij er weer te zijn! Digitale detox is geslaagd!", aldus Nicolette. De blondine ging offline op het moment dat de meivakantie voor haar kinderen begon en vond het heerlijk om alle sociale media even met rust te laten. Wel kostte het haar helaas 1000 volgers.

Fajah Lourens klaar met dickpics

De fitness goeroe is er helemaal klaar mee dat mannen ongevraagd een foto van hun geslachtsdeel naar haar sturen via Instagram. "Vorige keer heb ik screenshots gemaakt en die in mijn verhaal gezet, met zijn naam erbij. Ik had op zijn profiel gekeken. Ik zag gewoon een hartje met een vrouw en kinderen. Ik denk dat iedereen drie keer nadenkt om naar mij ooit nog ’n dickpic te sturen", vertelt ze aan Shirma Rouse tijdens het BNN-programma De Gevaarlijkste Wegen Van De Wereld.

Bron: BuzzE, Beau Monde en RTL Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook