Thomas Markle reageert op geboorte Baby Sussex

De vader moest via de media vernemen dat zijn kleinkind geboren is.

Baby Sussex has arrived! Het moment waar heel de wereld op wachtte, was gistermiddag dan eindelijk daar. De Sussex'jes maakten via Instagram – hóe modern – bekend dat ze gisterochtend ouders zijn geworden van een zoontje. De felicitaties stroomden na de bekendmaking binnen, en ook Meghan's vader Thomas Markle heeft inmiddels gereageerd.

Negatieve uitingen in de media

Thomas staat sinds de bruiloft niet bepaald op goede voet staat met zijn dochter. De 74-jarige heeft zich de afgelopen tijd nogal negatief uitgelaten over zijn dochter, schoonzoon en het gehele koninklijke huis. En dat zorgde voor nogal wat wrijving.

Lees ook: Waarom Meghan en Harry niet de voogdij over hun kind zullen krijgen

Reactie

Vader en dochter hebben elkaar al langere tijd niet gezien en Meghan lijkt daar ook allesbehalve behoefte aan te hebben. Toch hopen de Markles dat daar met de komst van de royal baby verandering in komt. Want waar moeder Doria Ragland al een tijdje in Windsor was, moest Thomas het nieuws gewoon via de media vernemen. Echter, heeft hij inmiddels wel een reactie op de geboorte van zijn kleinzoon gegeven.

"Ik ben heel blij om te horen dat moeder en kind het goed maken. Ik ben er trots op dat mijn nieuwe kleinzoon in de Britse Koninklijke Familie is geboren en ik ben er zeker van dat hij zal opgroeien tot iemand die de Kroon en de mensen van het Verenigd Koninkrijk zal dienen met wellevendheid, waardigheid en eer. God zegen het kind, ik wens hem gezondheid en geluk toe. Gelukwensen voor mijn lieve dochter hertogin Meghan en prins Harry, en God Save The Queen."

Bron: Beau Monde, AD Beeld: BSR

Laatste nieuws