Grazia’s horoscoop

Jouw week volgens de sterren van 8 t/m 14 mei!

Lees ook

Jouw week volgens de sterren van 8 t/m 14 mei!

Waterman: 21 januari – 19 februari

Om je ideeën niet te laten verpieteren, moet je nú in actie komen. Concen- treer je op één of twee plannen en voer ze stap voor stap uit. Vraag hulp aan die ‘fan’, hij voelt zich zeer vereerd en gaat nog zelfs een beetje harder voor je rennen. Bloos!

Vissen: 20 februari – 20 maart

Nieuwsgierigheid opent deuren, maar brengt ook risico’s met zich mee. Dat geldt voor zowel zakelijk als privé. Check vooral iemands verleden voordat je ergens totaal voor gaat. Bij twijfel slaap je er een nachtje over. Of twee. Of drie.

Ram: 21 maart – 20 april

Relax! Weet dat je niet alles op alles hoeft te zetten voor dat happy end. De oplossing voor iets waarmee je al langer worstelt, komt uit onverwachte hoek. Kies kleding die je mooie figuur accentueert. Zo val je op en dat is juist goed.

Stier: 21 april – 21 mei

Gezelligheid kent geen tijd en iedereen geniet momenteel van jouw warmte. Tot in de late uurtjes pim- pelen brengt wel een muffin top met zich mee. Het kan je lover niets schelen, maar vaker kiezen voor een lekkere salade, geeft toch meer energie.

Tweelingen: 22 mei – 21 juni

Op het werk wachten veel nieuwe projecten op je. Met actieplaneet Mars aan je zijde is je daadkracht enorm. Bij onverwachte wendingen helpt jouw flexibele geest. Het ideale relaxmoment: kleedje en volle mand mee voor een picknick.

Kreeft: 22 juni – 22 juli

Zat je altijd veel in je hoofd, nu word je steeds gevoeliger voor boodschappen uit je onderbewuste. Luister ernaar en verbaas je over hoe gemakkelijk het allemaal gaat. Zelfs je droomhuis of -baan verschijnt als vanzelf.

Leeuw: 23 juli – 23 augustus

Plaagstootje hier, uppercut daar… Je leven lijkt momenteel wel een boks- wedstrijd. Gooi de handdoek niet in de ring, maar incasseer alles met een lach. Jouw moment voor revanche komt nog wel. Denk niet te veel na over het verleden. Het gaat om het nu.

Maagd: 24 augustus – 22 september

Een grote golf pakt je op. Je verliest de grond onder je voeten en houdt je adem in… Vervolgens blijk je heerlijk te dobberen op een azuurblauwe liefdeszee. Angst om die lover weer kwijt te raken heb je ook. Gewoon blijven ademen!

Weegschaal: 23 september – 22 oktober

Mooipraters zijn er genoeg deze week, de beloftes vliegen je om de oren. Doe er (nog) niets mee,
wacht eerst af of de ander het ook waarmaakt. Een financiële meevaller komt op je pad, maar kan ook zo weer verdampen.

Schorpioen: 23 oktober – 22 november

Een ontmoeting met een bijzonder mens schudt je door elkaar. Wow! Is er dan echt niets naars aan hem te ontdekken? Natuurlijk wel! Toch is het goed deze geliefde te gaan vertrouwen. Je hebt een blijvertje.

Boogschutter: 23 november – 21 december

Iemand die je hoog had zitten, doet iets teleurstellends. Laat hem/haar even en richt je op mensen die je in je broek laten plassen van het lachen en met wie je rodewijngesprekken kunt voeren over Het Leven. Bezoek een museum; kunst maakt blij.

Steenbok: 22 december – 20 januari

Sta je graag op een podium, dan kan je grote doorbraak nu nabij zijn. Maar: ook een gezinsleven lonkt.
Je voelt je verscheurd. Zie het als een knipoog van het leven, het universum leert je over de kunst van compromissen sluiten.

Tekst: Viola Robbemondt

Laatste nieuws

Zie ook