Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Game of Thrones-sterren nemen afscheid

Het laatste seizoen en de laatste aflevering van Game of Thrones valt niet alleen de fans, maar ook de acteurs zwaar. Via social media laten zij weten het moeilijk te hebben met het afscheid van de populaire serie.

Zo laat Emilia Clarke op Instagram weten: "Ik probeer de juiste woorden te vinden voor deze post. Het overweldigt me zo, dat woorden gewoon te kort schieten om te zeggen wat deze show en mijn karakter Dany voor mij betekend hebben. Dit hoofdstuk heeft een groot deel van mijn volwassen leven beslagen. De vrouw die ik speelde heeft mijn hart veroverd. Ik heb hier keihard aan gewerkt en heb al eerder tranen gelaten om de personen die de serie al eerder verlieten. Game of Thrones heeft mij als vrouw, actrice en als mens gevormd. Had mijn vader dit nog maar mogen meemaken… heel veel dank aan onze magische fans, zonder jullie zijn wij nergens!"

Collega John Bradley, die de rol van Samwell Tarly speelt, meldt: "Vanavond was onze laatste aflevering. De laatste stap van een lange en bijzondere reis. Een reis die voor mij begon op maandag 19 juli 2010. Dat weet ik omdat ik laatst mijn script van week 1 terugvond. Dat script kreeg ik toen ik voor het eerst landde in Belfast, een paar weken voordat we begonnen met filmen. Ik ben zo blij dat ik dit bewaard heb. Toen konden we nog niet weten wat voor een waanzinnige reis we samen zouden maken. Ik wil deze ervaring, met deze mensen, voor geen goud inruilen. Veel kijkplezier met de laatste aflevering allemaal en bedankt voor alles."

#TheFinalEpisode

Een bericht gedeeld door HBO (@hbo) op

Oprah verrast scholieren en doneert 500.000 dollar

De presentatrice heeft de scholieren van de West Side High School in Newark, New Jersey afgelopen vrijdag compleet overrompeld met haar vrijgevigheid. De tv-persoonlijkheid kwam onverwacht langs en trakteerde hen niet alleen op een pizza party, maar doneerde ook nog eens 500.000 dollar aan het naschoolse programma van de school. Dit heeft het schoolhoofd Akbar Cook via social media laten weten.

Winfrey had via via vernomen dat Cook een programma had opgezet, getiteld Lights On, waarmee hij scholieren van de straat hoopt te houden door hen een veilige plek te bieden op vrijdagavond wanneer ze iets leuks willen doen. Van 18:00 's avonds tot middernacht kunnen klasgenoten samen een potje basketbal spelen, videospelletjes doen, poolen, danspasjes oefenen of muziek opnemen. Volgens het schoolhoofd werkt het tot nu toe goed. "Ik ben nog geen enkel kind verloren door een schietpartij sinds het begin van dit schooljaar."

Oprah omarmde dit initiatief van harte en bracht de school een bezoek in hoogst eigen persoon. "Iedereen heeft het altijd maar over de cijfers die kinderen moeten halen. Maar daar kun je het niet over hebben voordat je weet dat ze veilig zijn en zich veilig voelen. Ook moeten ze zich gerespecteerd en gewaardeerd voelen."

Kendall Jenner houdt relatie graag privé

Waar de rest van haar familie hun wel en wee in alle openheid laat zien op televisie, houdt Kendall Jenner haar relatie met basketballer Ben Simmons liever voor zichzelf. Het 23-jarige model vertelt in een interview met Vogue Australia waarom ze liever niet in de spotlights treedt met haar vriend.

"Ik heb van mijn oudere zussen meegekregen hoe het is om op te groeien met alle ogen op je gericht. Daar heb ik van geleerd. Voor mij zijn een aantal dingen heilig: mijn vrienden en mijn relaties. En persoonlijk denk ik dat als je die te publiekelijk maakt, ze rommelig worden," aldus Kendall.

Afgelopen februari bevestigde Jenner haar relatie met Simmons toen ze te gast was bij The Ellen DeGeneres Show, maar benadrukte daar ook al hoe belangrijk privacy voor haar is.

Bron: BuzzE Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook