De laatste keer... in het zwembad

Carolien en Manuel wonen samen en hadden vier dagen geleden voor het laatst sex.
De laatste keer... in het zwembad

Carolien (24) is vijf jaar samen met Manuel (26). Ze wonen samen en hadden vier dagen geleden voor het laatst sex.

Mood killing

“We waren met zijn ouders een lang weekend weg, naar een vakantieparadijs. Mijn schoonmoeder had een hele planning gemaakt, wanneer we welke activiteit zouden doen. ‘Dat wordt het hele weekend droogstaan’, had Manuel in mijn oor gefluisterd. Want we deelden de slaapkamer met zijn twee zusjes, in stapelbedden. Verre van romantisch, dus. Sowieso was dat hele jarentachtig- vakantiehuisje enorm mood killing, dus mijn hoofd stond totaal niet naar sex. Tot we gingen zwemmen."

"Mijn sexy bikini had ik niet mee. Ik bedoel, we waren in Drenthe, niet op Bali. Maar eenmaal in het water trok Manuel me mee, naar een hoekje, ver bij zijn familie vandaan. “Voel je dat?” vroeg hij. Hij had een stijve. Natuurlijk moest ik lachen. Het was alsof ik weer zestien was, bang om betrapt te worden. Zijn vingers gleden langs mijn bikinibroekje. Ik voelde zijn vingertoppen over mijn schaamlippen gaan. “Doe normaal”, siste ik. “Je kunt me hier niet vingeren.” Manuel is enorm ondeugend. Dat vind ik ook zo leuk aan hem, dat hij zo stout is. Maar niet in een subtropisch zwemparadijs met gezinnen om ons heen."

Opgewonden

"Hij zwom weg en trok me mee. Natuurlijk zijn er geen verlaten hoekjes in een zwembad, maar daar had Manuel iets op gevonden. We zwommen onder een zeil door naar buiten. Daar was niemand, omdat het regende. “We zijn nu toch al nat”, zei Manuel. “En jij helemaal, voel ik.” Zijn wijsvinger zat ineens in me, en ja, dat wond me op. Maar hier konden we het toch niet doen? Manual ging met zijn rug tegen de muur staan, trok mij voor hem, met mijn billen tegen zijn kruis. Als je niet beter zou weten, zou je denken dat ik gewoon tegen mijn vent aan stond. Maar zijn zwembroek ging iets naar beneden en mijn bikini- broekje iets opzij. Zijn harde eikel gleed tussen mijn billen. Ik ben best nauw, of Manuel is heel groot, daar zijn we het niet echt over eens, haha. Maar sex in het water is altijd een uitdaging. Want dat maakt het allemaal net iets stroever."

"Manuel bleef met zijn vinger in me. En toen kwam er een vinger bij, om me voor te bereiden. Dit was zo vreselijk lekker. Met lange halen ging hij in en uit me, terwijl hij met zijn vingers bewoog. “Ja, we komen zo”, riep hij naar zijn neef die ons kwam zoeken. “We zijn even in gesprek.” Aan de lach van die neef vermoedde ik dat hij wist wat we aan het doen waren. Maar dat kon me niets meer schelen. Ik was zo opgewonden. Toen hij uit het zicht was spreidde ik mijn benen nog verder. Manuel moest een beetje druk zetten maar schoof toen zijn stijve helemaal in me. Hij probeerde onopvallend te bewegen, tot we weer de enigen in het buitenbad waren. Zijn ene hand kneep in mijn buik, de andere zat op mijn clitoris. Hij wilde dat ik ook zou komen, maar hij kwam te snel. En toen hoorden we weer mensen aankomen. Hij heeft dat later wel goedgemaakt, in een kleedhokje.”

Wil jij ook vertellen over de laatste keer dat je sex had? Mail naar [email protected] o.v.v. ‘Laatste keer’

Tekst: Agnes Hofman Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2c09ddb09bc', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });