MTV neemt drastische beslissing rondom Teen Mom

O my...

Lees ook

Een van de castleden van realityserie Teen Mom is onlangs ontslagen door MTV. De zender verbrak de banden met Jenelle Evans, nadat haar echtgenoot David Euson de hond van de familie had doodgeschoten.

De druppel die de emmer deed overlopen

Volgens MTV vonden de laatste opnames met Jenelle afgelopen maand plaats. De zender zegt in een verklaring geen plannen te hebben haar in het komende seizoen te volgen.

TMZ meldt dat voor de producenten van de show het incident met de hond de druppel was die de emmer deed overlopen. De zender zou zich al langer zorgen maken om het gedrag van David en afstand willen nemen voordat de situatie uit de hand loopt.

Lees ook: Teen Mom-ster Jenelle enorm onder vuur

Agressief

David zelf werd vorig jaar al ontslagen bij de serie, nadat hij antihomo-uitspraken had gedaan op social media. Sindsdien is hij niet meer in beeld geweest in Teen Mom, terwijl de rest van het gezin nog wel gefilmd werd.

Op Instagram maakte hij bekend de hond te hebben doodgeschoten, naar zijn zeggen omdat het beest zich agressief gedroeg tegenover het tweejarige dochtertje van het stel. David deelde daarbij een video van het moment dat de hond het meisje zou hebben aangevallen. Het beest maakt daarin een bijtende beweging, maar volgens autoriteiten raakte de peuter daar niet bij gewond.

Bron: BuzzE Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook