Dé telefoon voor de allerbeste festivalervaring (of eigenlijk voor elke ervaring)

Dit wil je hebben!

Lees ook

Yes! Het festivalseizoen is officieel geopend, trek die outfitjes maar uit de kast! Verzamel je vriendinnen, en vul je fanny pack met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag. Oh en vergeet niet alles vast te leggen met de OPPO Reno 10x Zoom, de fijnste telefoon met zo’n goede zoom en camera dat je eindelijk scherpe foto’s kunt maken van de artiest op het podium, ook al sta je heel ver weg.

Je kunt met de nieuwste Reno 10x Zoom namelijk maar liefst 10 keer inzoomen en digitaal zelfs 60 (!) keer. Dus zelfs als je tijdens een gig helemaal achteraan staat omdat je net een half uur in de rij voor de wc/muntjes/een drankje maak je alsnog een goede foto van hoge kwaliteit. De OIS stabilisatie zorgt ervoor dat als je inzoomt, je geen schokkerig beeld krijgt. Zelfs de allergrootste fans zullen nog geloven dat je helemaal vooraan stond.

Van groepsfoto tot de perfecte selfie

Ok, volgende uitdaging. Leuk hoor, met z’n 20’en pre-partyen en samen naar het festival, maar kwijtraken doe je elkaar sowieso en met z’n allen op die groepsfoto’s gaat ‘m natuurlijk ook nooit worden. Wel dus, als je maar die nieuwste OPPO Reno 10x Zoom op zak hebt! Naast de 3 topcamera’s (met 48, 13 en 8 megapixels) heeft ‘ie ook een 120 graden groothoeklens waarmee je dus echt alles en iedereen op beeld krijgt. Maar vergeet ook niet af en toe een selfie te maken met de ‘haaienvincamera’ die uitschuift zodra jij de Reno 10x Zoom op de selfiestand zet! En dat doe je meteen goed ook, daar zorgt de AI-verbeterde camera voor die zelfs presteert met sterke achtergrondverlichting.

Paparazzi

Goed. Je bent dus al uren foto’s en video’s aan het maken van iedereen (want jij hebt de beste camera obviously) en hebt nu even pauze. Je maakte je even zorgen over een lege batterij maar beseft dat dat helemaal niet nodig is. De OPPO Reno 10x Zoom beschikt over een grote 4065mAh batterij en ondersteunt snelladen. Snelheid en opslag? No worries! De Reno 10x Zoom is uitgerust met de nieuwste Snapdragon 855 chipset, een sterk werkgeheugen van 8GB en een groot opslagruimte van 256GB, genoeg voor de hele festivalseizoen.

Nachtfotografie 2.0

De avond valt, het feest is nu echt aan, ook dat moet even vastgelegd worden. Je vrienden vragen zich af, kan de nieuwe Reno 10x Zoom smartphone de uitdaging aan om de perfecte nachtfoto te maken desondanks overbelichting of juist in het donker? Watch and learn want de ultra-nacht modus functie maakt namelijk onderscheid tussen object en achtergrond en zorgt voor een scherp beeld met de juiste kleuren. Tot de laatste uur maak jij de beste herinneringen, offline en op je OPPO Reno 10x Zoom.

Eenmaal hersteld van het festivalgeweld geniet jij nog weken na van de dag van je leven. Het grote 6.6 inch notchless scherm is ideaal om video’s op te bekijken in 4K kwaliteit en het geluid is ook fantastisch door de ondersteuning van Dolby Atmos. Een bioscoopervaring waar je maar wilt dus. Zo kijk je terug op een onvergetelijke ervaring.

Dé ultieme telefoon voor elk hoogtepunt in je leven is uitgevoerd in de meest jaloersmakende gradient kleuren Ocean Green en Jet Black en is vanaf 7 juni verkrijgbaar voor een adviesprijs van €799,- bij o.a. T-Mobile, MediaMarkt en Coolblue. Volg OPPO op Instagram en Facebook @OPPONederland en bekijk het zelf.

Laatste nieuws

Zie ook