Morgan reageert op vreemdgaan Rodanya

Hij houdt zich niet in.

Lees ook

Het was uiteindelijk niet de wilde en flirterige Milou, maar Rodanya die op het laatst alsnog de mist inging. Hoewel ze het zelf niet doorhad, spreken de geluidsfragmenten voor zich. Haar toenmalige vriend was uiteraard not amused.

Dream date

Hoewel hij zich na twee misstappen vooral moest bewijzen, was het Rodanya die de verleiding niet meer kon weerstaan. Ze besloot haar gevoel te volgen en kuste Danicio vol op zijn mond tijdens hun dream date. Oops!

Lees ook: Temptations Sidney reageert op gevecht met verleider Gaetan

Ontkend

Morgan was uiteraard niet blij met Rodanya's misstap, al bleef zij de kus na Temptation Island lang ontkennen. "Ik ben er zelf door middel van gesprekken te voeren en door te vragen achter gekomen. Toen heeft ze het uiteindelijk ook toegegeven, maar in eerste instantie heeft ze het maandenlang ontkend", vertelt hij in een interview met Olcay Gulsen.

Milou

De relatie heeft mede door dit voorval uiteindelijk geen stand gehouden. "We hebben geen contact en dat blijft ook wel zo, denk ik", aldus Morgan. Ai!

Morgan gaat overigens ook in op de roddel dat hij na Temptation Island onder de lakens was gekropen met Milou. "Het is een roddel. Er is niks tussen ons voortgebloeid." Zo, weten we dat ook weer.

Al hopen we natuurlijk dat Olcay Gulsen ook nog een bezoekje brengt aan Rodanya. Een verhaal heeft immers altijd twee kanten, toch?

Bron: RTL Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook