Ronnie Flex baart opzien met outfit tijdens koninklijke lunch

Oh Ronnie, wat doe je nu!?

Lees ook

Een speciaal moment voor Ronnie Flex: de zanger mocht samen met een aantal anderen lunchen met Willem-Alexander en Máxima. Maar waar de meesten hun chique outfit uit de kast hadden getrokken, kwam de rapper gewoon in een look waar hij zich fijn in voelt.

Geen pak voor Ronnie

Geen net blouseje, een keurige pantalon en een stel kekke loafers: Ronnie kwam in een outfit waarin hij dagelijks te zien is.

Lees ook: Maxima schittert in volledige ZARA-outfit

Onbegrip

De rapper koos voor een baggy jeans met scheuren, een simpel wit t-shirt en een stel sneakers. Hoewel velen de outfitkeuze van Ronnie maar niet kunnen begrijpen, zijn er ook genoeg mensen die het stoer vinden dat Ronnie dicht bij zichzelf blijft. "Nooit veranderen, broer", "Blijf dicht bij jezelf" en "Ga zoals je bent, dat heeft je in eerste instantie daar gebracht" luiden enkele reacties.

Ronnie had in ieder geval de tijd van zijn leven en beseft dat-ie het toch wel echt ver heeft geschopt. Toch was er één ding waardoor zijn dag sowieso niet meer stuk kon, namelijk dat Máxima naar zijn vijf maanden oude dochtertje vroeg. Cute!

👑🙌🏾❤️

Een bericht gedeeld door Nori 19-12-18 ❤️ (@ronnieflex010) op

Beeld: Instagram, Twitter, BSR

Laatste nieuws

Zie ook