Waarom je vaker op reis moet met je partner

Heerlijk even weg.
Waarom je vaker op reis moet met je partner

Er is niets zo fijn dan een ticket naar een heerlijk warm eiland te boeken. Niet alleen een boost voor je gemoedstoestand, maar ook zeker voor je relatie wanneer je met je partner op vakantie gaat. En wel hierom!

Wittebroodsweken

De eerste weken van een relatie zijn altijd rozengeur en maneschijn, maar iedereen herkent het moment wel wanneer de sleur in je relatie kruipt.

Aan jou en je partner de taak om je relatie wat nieuw leven in te blazen en een heerlijke vakantie is daar perfect geschikt voor.

Lees ook: In deze stad kun je vanaf deze zomer ook naar het strand

Sterkere band

Naast dat zo'n lekkere luie zonvakantie natuurlijk veel goeds doet, heb je tijdens de vakantie ook alleen maar oog voor elkaar. Daarnaast ben je op elkaar aangewezen, waardoor je automatisch een sterkere band opbouwt. Ook kun je optimaal van elkaar genieten, want van stress heb je tijdens een vakantie vaak maar weinig last.

Opluchting

Daarnaast kun je je niet voor elkaar verstoppen of weglopen, waardoor je wel dingen móet uitspreken. Hoe lastig dit soms ook is. Toch is het praten over eventuele irritaties en problemen vaak een enorme opluchting en kunnen jullie daarna weer heerlijk van elkaar genieten.

Heb je dus even een rotperiode achter de rug met je geliefde? Boek dan snel een ticket naar een of ander zonnig oord en geniet. Wedden dat je heerlijk ontspannen én vooral verliefd terugkomt?

Bron: Esquire Nederland Beeld: BSR

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f8f21b93e3b4', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });