Nu ook ‘Expeditie Schoonmoeder’ op televisie

Over overleven gesproken...

Lees ook

In het nieuwe tv-programma Expeditie Schoonmoeder reizen vier schoonmoeders en dochters/zonen af naar een onbewoond eiland om hun band te verbeteren. Over overleven gesproken…

Presentatrice

Het programma wordt gepresenteerd door niemand minder dan Patty Brard die naast een luisterend oor ook adviezen geeft aan de deelnemers. ''Ik denk dat ik mij goed kan inleven en de deelnemers kan laten inzien wat zo’n situatie met de ander doet. Ik kijk ernaar uit om deze vrouwen te mogen helpen, want uiteindelijk is het allerbelangrijkste dat je elkaar liefhebt en er voor elkaar bent. Het leven is veel te kort voor ruzie", zegt ze.

Lees ook: Dit realityprogramma wordt je nieuwe guilty pleasure

Doel

Het uiteindelijke doel van het programma is dat de band tussen schoonmoeders– en zonen/dochters meer gewaardeerd worden en dat hun band wordt versterkt. Dit doen ze door middel van diverse opdrachten die geïnspireerd zijn op hun relatie. Daarnaast is communicatie en een goede samenwerking het belangrijkste middel om te overleven op het exotische eiland, dus wie weet komen ze er alleen maar beter uit!

Je moet nog even geduld hebben, het programma is vanaf donderdag 13 juni te zien op TLC om 20:35.

Bron: HLN.be Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook