Oh my: deze Temptation Island deelneemster is óók vreemdgegaan

Dit zagen we niet aankomen...

Lees ook

Tijdens Temptation Island lijkt deelneemster Milou niet voor de charmes van verleiders Jietse en Jaimy te zijn gevallen. Maar niets is minder waar, want de blondine blijkt alsnog de fout in te zijn gegaan na de opnames.

Contact

In de afleveringen kregen we te zien dat Milou het heel goed kon vinden met verleider Jietse. Het was dan ook duidelijk dat de twee het moeilijk hadden om het niet bij een normale vriendschap te houden.

"Ik vond Milou oprecht een heel leuke meid. Toen waren we terug en toen was ze weer samen met Heikki, dus ja. Toen hebben we eigenlijk geen contact meer gehouden. Als Milou concreet was geweest met informatie, had ik het misschien wel een kans gegeven om elkaar beter te leren kennen buiten Temptation. Die kans is er niet echt geweest", vertelt de verleider aan Shownieuws.

Lees ook: 'Deze Temptation Island verleiders hebben een relatie'

Vreemdgaan

Toch hebben ze elkaar na de opnames weer gezien en daar ging het fout. "We hebben wel een boeking gehad samen en daar hebben we gekust. Maar dat is ook het enige. Milou was de volgende dag terughoudender, omdat ze blijkbaar samen was met Heikki op dat moment. Dus ze is na Temptation wel in de fout gegaan met mij."

Breuk

Deze gebeurtenis zorgde voor een breuk tussen Milou en Heikki. "Toen is de relatie ook even stopgezet. Ik heb ook gesproken met Heikki en we kwamen wel echt heel goed overeen, omdat we daar heel open en eerlijk over zijn geweest tegen elkaar. Dus ja, Heikki vond het niet zo leuk, maar hij apprecieerde het wel van mijn kant. Omdat ik ook niet wist dat ze samen waren", aldus Jietse. Eind goed, al goed.

Bron: Shownieuws Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook