Oh-oh: Anna Nooshin is woest

Ze is not amused!

Lees ook

LET OP! Voordat je enthousiast begint met lezen, willen we je waarschuwen voor spoilers.

Gisteren was de een na laatste aflevering van Game of Thrones te zien en presentatrice Anna Nooshin was not amused.

Boos

De brunette deelde haar mening op Instagram. "Heel eerlijk: ik heb nog nooit een hekel gehad aan de serie, omdat ik er zoveel respect voor had,” begint ze haar verhaal. "Zelfs als ik een aflevering niet goed vond, probeerde ik er het goede van in te zien. Maar deze heeft me echt helemaal gesloopt.”

Volgens Anna proberen de makers op een goedkope manier de kijkers te choqueren. "Er zijn zoveel manieren om de vele scènes en verhalen te eindigen en het lijkt erop dat de makers een van de enige manieren heeft gevonden om de kijkers boos te maken”, schrijft ze. Anna doelt hier op de scène waarbij hoofdrolspeelster Daenerys Targaryen onverwachts een hele stad verwoest en daarmee ook elke inwoner (en dus ook kinderen) afmaakt.

Lees ook: Anna Nooshin openhartig over reden gewichtsverlies

Recensies

"Ik heb de recensies gelezen en het lijkt erop dat ik niet de enige ben die denkt dat met de finale in zicht, deze aflevering iets dieper en minder… Tsja… minder had moeten zijn dan dit. In ieder geval, misschien heb ik het mis, maar ik had op meer gehoopt.”

Niet alleen Anna, maar ook andere fans delen hun mening op social media. Zo schrijft iemand op Twitter: ''RIP Daenarys, ze is niet dood, maar wel haar karakter opbouw van tien jaar,'' en ''Je kunt toch niet als schrijver zo'n enorme twist in slechts, nou laten we zeggen, je laatste drie hoofdstukken introduceren zonder ook maar enige opbouw daar naar toe??!!! En het dan maar toch doen alleen om de fans te choqueren?.'' Wat vond jij ervan?

Bron: Shownieuws Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook