Awkward: Monica Geuze weigert interview

Pijnlijk!

Lees ook

Shownieuws heeft het flink verpest bij Monica Geuze. Zij brachten vorig jaar het nieuws naar buiten dat de vlogster in verwachting was, iets wat Lars en Monica toen graag nog even voor zichzelf hadden gehouden. Enfin, het zorgde in ieder geval voor veel wrijving, wat gisteren nogmaals pijnlijk duidelijk werd.

Interview

Monica is sinds kort ambassadrice van Stichting Free a Girl en liet zich gisteren opsluiten voor het goede doel. Met haar twaalf uur durende lock-up, haalde ze maar liefst €7.521,74 op. Toen ze eenmaal weer bevrijd was, stond de pers te trappelen om haar te spreken. Shownieuws kon alleen fluiten naar hun interview, want de vlogster weigerde hen te spreken.

Lees ook: Monica Geuze goudeerlijk over keerzijde bekendheid

Misverstand

Evert Santegoeds is in ieder geval niet te spreken over de actie van Monica. Volgens hem was het destijds een groot misverstand tussen Shownieuws, Monica en haar management, en zou het weigeren van een klein interview niet professioneel zijn. "Nu zet ze zichzelf in het middelpunt van de aandacht in plaats van het goede doel", aldus de presentator.

Bron: Show Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook