Balenciaga brengt de ooit meest gehate broek terug

It's hot again!

Lees ook

Oh no! De afritsbroek is weer terug. Onder andere Balenciaga heeft de meest gehate broek weer op de markt gebracht. Enne, misschien dat we hier wel aan kunnen wennen.

Anno 2019

De cargo pants maakte eerder al een comeback, en nu is dus ook de afritsbroek weer terug van weggeweest. Van Balenciaga, welteverstaan. En hoewel je de broek misschien associeert met nerdy en ietwat stoffig, is de variant anno 2019 juist wel helemaal hip en trendy.

Lees ook: De slippers van Balenciaga waarvoor je je Triple S deze zomer wil inruilen

Drie voor de prijs van één

In plaats van de broek net op de knie of zelfs eronder af te ritsen, wordt de broek nu gewoon ver genoeg boven de knie afgeritst. Dat zorgt uiteindelijk weer voor een hippe look, wat we dus best wel kunnen waarderen.

Mocht je 'm nou toch echt over de knie willen hebben, dan geeft Balenciaga je alsnog die optie. Je kunt de broek namelijk op twee plekken afritsen, waardoor je niet twee, maar eigenlijk drie broeken hebt voor de prijs van één. Al betaal je daar dan wel het pittige bedrag van €550 voor. Tsja, goedkoop is-ie misschien niet, op meerdere manieren te dragen wel!

Beeld: Farfetch, BSR

Laatste nieuws

Zie ook