Doutzen Kroes reageert op heftige kritiek over ’te sexy’ video

"Ach..."

Lees ook

Doutzen heeft een prachtig figuur dat ze graag laat zien. Toch kreeg ze onlangs erg veel kritiek, nadat ze een sexy video postte. Wij vroegen haar wat ze daar van vindt.

Kritiek

Het topmodel maakte de video speciaal voor Hunkemöller. In de caption liet ze weten dat ze de video zelf gemonteerd had, wat voor Doutzen weer een hele nieuwe uitdaging was. Maar… op het campagnefilmpje voor haar nieuwste collectie voor Hunkemöller, een zwart-witfilmpje waarop haar strakgetrainde lichaam van dichtbij wordt getoond en dat eindigt met suggestieve bewegingen, kreeg ze bakken met kritiek.

Het zou te sexy zijn, zeker in deze #Metoo-tijden. "Kom op, Doutzen, je bent beter dan dit." En: "Doutzen, dat heb je toch helemaal niet nodig zo, jammer." Maar ook: "Weer een video die precies laat zien wat we niet meer willen zien. Kom op vrouwen, een beetje zelfrespect, stop te doen alsof je lichaam te koop is!" luidden enkele van de reacties.

Zie ook: Doutzen Kroes deelt zeldzame foto's van gezin

Andere kant

"Ach", zegt Doutzen daarover tegen Grazia. "Het is gewoon wat het is. Ik denk dat ik als volwassen vrouw mijzelf neer mag zetten zoals ik dat wil. Ik heb vooral heel veel lol gehad en ben Hunkemöller heel dankbaar om ook deze kant van mijzelf te kunnen laten zien."

Daar zijn een hoop fans het ook mee eens. "Wat een azijnzeikers hier, zeg. Laat Doutzen lekker…" en "Haters gonna hate, Doutzen, je hebt het geweldig gedaan", wareb slechts enkele opbeurende reacties. En daar zijn wij het dubbel en dwars mee eens!

Het hele interview met Doutzen lees je in de nieuwe Grazia die vanaf morgen in de winkel ligt.

Lees ook: Dit is dé gouden beautytip waar Doutzen Kroes bij zweert

Tekst: Sigrid Stamkot, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook