Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

André Hazes en Dré jr. gaan voor matching outfits

André deelt niet alleen zijn naam met de kleine, blijkbaar hebben ze ook dezelfde smaak qua kleding. De twee genieten samen met Monique van een welverdiende vakantie op Aruba en daar horen natuurlijk lekker veel vakantiekiekjes bij. In matching polo's en beige korte broek weten de twee waarschijnlijk veel indruk te maken op de vrouwen. Al is daar altijd nog Monique, die voor beiden hun no. 1 woman is.

Kippen kuiten on the road!✅

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Sophie Ellis-Bextor stapt uit songfestivaljury

De zangeres zit niet meer in de Britse vakjury van het Eurovisiesongfestival. Dat heeft de Murder on the Dancefloor-zangeres bekendgemaakt via Twitter. Waarom Sophie uit de jury is gestapt, is niet duidelijk. De BBC meldt dat de zangeres "vanwege onvoorziene omstandigheden" niet jureert en dat er nu naarstig wordt gezocht naar een vervanger die plaatsneemt naast muzikaal leider Pete Watson, dj Adele Roberts, zangcoach Jai Ramage en zanger AJ Bentley.

De vakjury's van alle deelnemende landen beoordelen woensdag de liedjes van de tweede halve finale en twee dagen later de liedjes die in de grote finale worden gezongen. Het resultaat van de jury is de helft van het totale puntenaantal. Namens Nederland geven zangeressen EliZe en Sabrina Starke, dj's Ruud de Wild en Henkjan Smits en muziekproducent Holger Schwedt hun deskundige mening.

Ook Heikki vreemdgegaan met verleidster

Niet alleen Milou blijkt een scheve schaats te hebben, ook Heikki zou zich niet netjes hebben gedragen. Zo klapt een insider aan Michella Kox uit de school over een wilde avond. "Omg Michella, dit wil je weten! Ik was vannacht in club Volmolen waar de volledige groep van Temptation Island ook was. Ik heb Heikki zien kussen met verleidster Kiani en dan zijn ze samen naar huis vertrokken! Op zijn verhaal stonden deze filmpjes ook. Ik denk dus niet dat Milou en Heikki nog samen zijn, anders zal ze dit NIET leuk vinden, haha.” Oops…

Bron: BuzzE Beeld: Facebook, Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook