Plot twist in relatie van Temptations Laura en Roger

De blondine doet een onverwachtse onthulling.

Surprise, Surprise, Roger en Laura hebben hun relatie weer nieuw leven ingeblazen!

Break-up to make-up

Halverweg het seizoen maakte Laura de shocking announcement dat Roger hun relatie even on hold had gezet. De bokser wist na alle hectiek van Temptation Island even niet meer wat hij nou wilde, en dus werd Laura aan de kant geschoven en koos Roger voor het vrijgezellenbestaan.

Inmiddels is de allerlaatste aflevering op Videoland verschenen, en mogen Laura en Roger blijkbaar al vertellen hoe het nu zit. En wat blijkt? De twee hebben hun relatie een second chance gegeven.

Lees ook: Hilarisch: is jou dit opgevallen bij de laatste aflevering van Temptation Island?

Vrijgezellenbestaan

"We zijn nu tweeënhalve week weer bij elkaar. We hebben een pauze gehad van drie maanden, doordat Roger vaak in een relatie heeft gezeten en dus niet echt van het single leven heeft geproefd. Na Temptation Island ontdekte hij dat feesten en uitgaan wel degelijk iets voor hem is. Daarom hadden Roger en ik afgesproken dat we een pauze van drie maanden zouden nemen, waarin we alle twee van het single leven zouden proeven en kijken of dat iets voor ons is", begint Laura haar Insta Story.

Toekomst

Ze vervolgt: "Roger heeft ontdekt dat hij het leuk vindt om uit te gaan en nieuwe mensen te leren kennen, maar hij kwam er ook achter dat hij een relatie met mij mist, en hij nog te veel met mij bezig is." Laura is in ieder geval enorm blij dat ze elkaar een break hebben gegeven, maar nu gewoon weer happily together zijn.

"We gaan nu lekker samen aan onze toekomst beginnen." En na alle ellende die vooral Laura heeft meegemaakt – zo werd ze door een boze fan van haar fiets afgetrapt en regelmatig voor van alles en nog wat uitgescholden – wensen we haar vooral heel veel geluk toe!

Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws