Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Tim Douwsma openhartig over trouwplannen

Niet alleen is er een baby in huize Douwsma op komst, ook heeft Tim al nagedacht over een eventueel huwelijk. "Ik ben een romantisch persoon en dus zal ik haar vragen uit liefde, niet omdat ik denk: snel trouwen voordat de baby er is. Je kan op het gemeentehuis al heel veel qua erkenning, dat zit helemaal goed bij ons." Tim wil met een huwelijk dan ook wachten totdat de kleine er is. "Hoe leuk zou het zijn als die kleine dreumes met mama of papa meeloopt naar het altaar? Dat zou wel het mooiste zijn."

Glennis Grace droomt over gezinsuitbreiding

De zangeres wil dolgraag kinderen met vriendlief Levy Simon. "We praten en fantaseren er echt over. Ik hoop echt dat het mij gegeven is", zegt de 40-jarige zangeres in de podcast Real Talk van FunX-dj Fernando. "Ik heb altijd gezegd dat ik een groot gezin wilde, ik houd van kids." lacht Glennis. "Gelukkig is hij iemand die jong vader wil worden. En hij is gek op familie." De Lady of Soul hoopt binnen twee jaar een kind te hebben met hem.

Check it out! Real Talk with @nandoleaks 🙏🏽 link in bio

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op

'Echt Gooisch Meisje' Leslie Keijzer wordt mama

Na Bo, Pauline en Kimberly is er nu ook gezinsuitbreiding voor Leslie en haar vriend. De voormalige realityster is volgens het Instagramaccount Echte Gooische Moeders 25 weken zwanger en zou dus in augustus bevallen van haar eerste spruit. Het is niet bekend of het een jongetje of meisje wordt.

Bron: RTL, BuzzE Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook