Politie gaat viral met drugsbericht

Da's wel even iets anders...

Lees ook

Als politie zijnde elk bericht zeer serieus insteken? Dat is echt zó 2018! Bij de politie in Nijmegen-Zuid doen ze het heel anders.

Special delivery

Maandag kreeg de politie een interessante bezorging op kantoor. Twee spelende kinderen brachten daar een plastic tas die zij tijdens het buiten spelen hadden gevonden. Wat erin zat? Ruim 2000 XTC-pillen!

Lees ook: Schokkend: studenten krijgen ongevraagd drugs door de brievenbus

Feestje inclusief verblijf

In plaats van een dreigend bericht op social media te plaatsen, besloot de politie het dit keer anders aan te pakken. In plaats van een serieus en streng bericht, besloten ze het over de sarcastische boeg te gooien. "Bent u deze pillen kwijt? Kom dan even langs het bureau aan de Muntweg 209 in Nijmegen. Wij maken er, speciaal voor u, een surprise party van meerdere vragen van. Vergeet niet uw identiteitskaart, tandenborstel en schoon ondergoed mee te nemen als u kunt aantonen dat de pillen van u zijn."

Voor wie dit nou herkenbaar is, maar niet weet hoe ze dit kunnen aantonen, heeft de politie een lijstje opgesteld. "Neem ons mee naar uw tabletteermachine, neem uw leverancier mee, neem de rest van uw voorraad mee, neem uw aankoopbewijs mee, breng ons naar de locatie waar deze pillen gemaakt zijn." Lijkt ons een duidelijke zaak, toch!

Beeld: Facebook, BSR

Laatste nieuws

Zie ook