Katja Schuurman openhartig over wilde periode

De presentatrice is goudeerlijk.
Katja Schuurman openhartig over wilde periode

Katja Schuurman, wie kent haar niet? De presentatrice slash actrice is al jaren populair op de buis en is inmiddels al heel wat jaartjes actief in de showbizz. Toch was de beginperiode allesbehalve rooskleurig.

GTST

In het laatste seizoen van Van Der Vorst Ziet Sterren klapt de 44-jarige uit de school over haar beginjaren in de showbizz-industrie. Zo werd ze ineens een BN'er dankzij haar rol van Jessica Harmsen in Goede Tijden Slechte Tijden.

Lees ook: Bikinifoto Katja Schuurman houdt de gemoederen flink bezig

Wilde tijd

Toen ze daarna ook nog eens enorm beroemd werd met Linda, Roos & Jessica, verloor Katja zichzelf naar eigen zeggen een beetje.

"Ik ben toen een beetje in een destructieve periode terechtgekomen. Hoe hoger mensen mij op een voetstuk plaatsten, hoe harder ik mijzelf er vanaf ging schoppen." En dat zorgde voor zorgwekkende situaties. "Ik dronk in die periode nogal wat, en dat combineerde ik dan ook weleens met rijden. Ik was gewoon heel heftig."

Medicijnen

Ook is ze tijdens het interview met Peter van der Vorst openhartig over haar dwangneuroses, waar ook haar moeder en grootvader last van hebben gehad. Zo hoopt ze dat het taboe op gebruik van medicijnen zal verdwijnen. "Ik voel dat ik meer mezelf ben mét medicijnen, dan zonder.”

Benieuwd naar de rest van de aflevering? Die is nu terug te kijken op Videoland.

Dit bericht bekijken op Instagram

Mijn vriendinnetje én lang redactrice van Van de Vorst ziet Sterren en ik showen de pasjes die we nog kennen uit onze tijd bij Dance Centre Elisabeth uit Zeist 💃🏽☺️ Ze heeft me overgehaald morgen te gast te zijn bij @petervdvorst om 20.30 op @rtl4 (En allemaal lieve mensen zeggen ook wat ❤️❤️❤️) (Oh ja, ook over Gemaakt in Nederland, dat dus niét gesponsord is, maar als je succesvolle Nederlandse ondernemers wilt laten zien, kom je niet om merken heen. Overigens: volgende week gaat het programma van @tijl_beckand en mij over van Bommel schoenen; een nog fijnere aflevering dan de eerste vind ik: dus kijken!)

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Bron: Linda, RTL Beeld: BSR, Instagram

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f75ca46abe86', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });