Khloé Kardashian: ‘Co-ouderschap is niet leuk’

Khloé baalt.

Lees ook

Hoewel ze sinds zijn bedrog helemaal klaar is met Tristan Thompson, zal Khloé Kardashian toch heel d'r leven met hem moeten dealen. Ze delen namelijk het ouderschap over dochter True, en dat vindt de realityster behoorlijk pittig. "Het is echt verschrikkelijk, omdat mijn persoonlijke emoties nog zo aanwezig zijn."

De druppel

Tristan bedroog Khloé niet alleen toen ze hoogzwanger was, hij flikte het enige tijd geleden gewoon weer opnieuw. Dit keer ook nog met de bff van jongere zusje Kylie, wat voor Khloé de druppel was.

Lees ook: Ex Khloé Kardashian spijt van bedrog

Eerste verjaardag

Hoewel ze hem het liefst uit haar leven zou bannen, zal dat door hun eenjarige dochter helaas niet gaan. En dus zet Khloé haar beste beentje voor. "Ik doe er alles aan om geen negatieve energie om haar heen te hebben."

Zo nodigde ze Tristan netjes uit om bij True's first birthday party aanwezig te zijn. "Ik deed het niet omdat zij haar eerste verjaardag zal herinneren, maar ik weet dat ze er later op terug zal kijken. Ik wil haar dat geven." Ook is ze ervan overtuigd dat Tristan enorm veel van hun dochter houdt en noemt ze hem ondanks alles nog steeds een geweldig persoon. Wat een klasse, Khloé!

Bron: Cosmopolitan US Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook

Jørney

Lief! EOTBDD’s Jørney maakt geslacht baby bekend

De ouders to be zijn ontzettend blij met het nieuws.
Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt moeder struggles: ‘Ik heb hier verdorie zo geen zin in’

Het moederschap gaat niet altijd over rozen, zo bewijst Kim maar weer.
Famke Louise

Famke Louise geeft update over zwangerschap

Famke is al 27 weken in verwachting van haar little one.