Temptations Rodanya verzwijgt vreemdgaan, krijgt nu wind van voren

Oei...

Lees ook

Het zal je vast niet ontgaan zijn: Temptations Rodanya en Morgan zijn uit elkaar. Op Instagram maakte Rodanya het nota bene zelf bekend. Ze krijgt van veel volgers nu de wind van voren over haar gedrag tijdens en ná Temptation.

Danicio

In de een-na-laatste aflevering van Temptation zagen we dat verleider Danicio claimde dat er daadwerkelijk meer was gebeurd tussen hem en Rodanya dan alleen maar vriendschappelijk gegroet en gepraat. Veel kijkers vinden het not done dat de krullenbol dit voor Morgan heeft verzwegen. Op social media krijgt de kandidate de wind van voren.

Lees ook: 'Deze Temptation Island verleiders hebben een relatie'

Rot op

Rodanya schrijft in haar Instagram Stories een duidelijk statement. "Tyf op met jullie achterlijke Temptation reacties. Ik ontken geen ene moer en er komt een verhaal maar wanneer ik wil, en niet wanneer jullie willen. Als je me leuk vind volg me, zo niet.. Rot op!", schrijft ze.

"Vandaag helemaal geen zin in jullie gezeik. Ga wat nuttigs doen met je leven inclusief alle journalisten, en als jullie Morgan allemaal Oh zo zielig vinden, stuur hem een bericht, niet mij! Er zijn wel ergere dingen op de wereld. Gezeik van jullie de hele dag." Oei.. Wij zijn wel benieuwd naar Rodanya's kant van het verhaal.

Bron: Instagram, Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook