Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

'EOTBDD All Stars' kandidate na één dag naar huis

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

'EOTBDD All Stars' kandidate na één dag naar huis

Alisa Megastar, één van de kandidaten van Ex on the Beach Double Dutch: All Stars, is naar verluidt na één dag alweer naar huis gegaan. Dit vanwege een ziekenhuisopname, waarvan de reden nog niet bekend is. Zo balen, daar gaat je gratis vakantie dan!

Kinderen Anouk dol op nieuw nummer van mama

Anouk loopt op de trap en betrapt haar kinderen terwijl ze aan het zingen zijn. En niet zomaar een willekeurig nummer. Nee, ze zingen voluit het nieuwe liedje 'No Love' van hun moeder feat rapper Kempi mee. Te schattig!

Dochtertje Naomi van As blijft verbazen

Op Instagram blijven Naomi van As' haar volgers verbaasd over dochtertje Kae haar lange haren. Wat een bos! Zo schrijft een volger: "Ze heeft gewoon meer haar dan ik!". Mama Naomi weet af en toe niet meer wat ze met Kae's coupe aanmoet. "Vandaag gaan we voor een Haagse mat en dreads achter op het hoofd!", schrijft ze.

Bron: Instagram, Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook