Temptations Rodanya klapt uit de school over vreemdgaan met Danicio

''Ik had sex met Danicio''

Lees ook

Dit seizoen van Temptation Island is afgelopen en wordt de saaiste ooit genoemd. Tot nu dan, want nu pas komen de échte juicy details naar boven waar we het hele seizoen op hebben gewacht. Op dit moment is deelneemster Rodanya het gesprek van de dag, want zij bleek tijdens de dreamdate de fout in te zijn gegaan met verleider Danicio. Tijdens Goedele on Top geeft ze hier meer duidelijkheid over.

Gekust

In de laatste aflevering van Temptation Island had Danicio een verrassing voor de kijkers: hij onthulde dat hij na Temptation meerdere keren het bed heeft gedeeld met Rodanya, terwijl ze een relatie met Morgan had. Rodanya ontkende alles en liep boos weg van de kijkers. Nu geeft ze dan toch meer duidelijkheid.

Rodanya was deze week te gast bij het Belgische programma Goedele on Top, waar meteen gevraagd werd wat er nou precies gebeurd is tussen haar en Danicio. Hierop geeft Rodanya openlijk toe dat de twee gekust hebben tijdens de dreamdate. ''Echt kussen of zoenen kan ik het niet noemen. Ze maken het mooier dan het is, maar dat doen ze met alles. Maar er is wel een kusje gegeven. Ja, zeker.''

Seksuele spanning

Na de opnames is het niet gebleven bij een kusje. Tijdens het interview laat Rodanya weten dat er wel degelijk een seksuele spanning was tussen haar en Danicio. ''Maar we hebben die avond geen sex gehad. Ik wilde niet verder. Ik had op een gegeven moment zoiets van: Rodanya dit kan gewoon niet. Maar je voelde wel dat er spanning was'', vertelt ze. Ze geeft dan ook toe dat ze na Temptation het bed hebben gedeeld.

Lees ook: Temptations Rodanya verzwijgt vreemdgaan, krijgt nu wind van voren

Aggresief type

Ze doet ook een boekje open over haar ex-vriend Morgan, die zich volgens haar heel anders voordoet op televisie dan dat hij in werkelijkheid is. ''Morgan is best een agressief type. Die kan nog wel eens heel boos worden'', vertelt ze. Ze legt uit dat hij ook wel eens fysiek agressief werd naar mannen die in het verleden naar haar toe kwamen.

Relatie?

Het lijkt er niet op dat ze nu voor een relatie met Danicio gaat. ''Danicio is niet echt heel erg duidelijk. Als hij echt iets zou willen, dan zou hij de eerste stap moeten zetten. Maar ik denk het niet. Er is te veel gebeurd", aldus Rodanya. Wel zijn de twee vorige maand nog intiem gespot in de club, dus wat zal dit betekenen?

Beeld: Temptation Island, Instagram Bron: Metronieuws

Laatste nieuws

Zie ook