Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Aaron: toch iets ongepasts gebeurd met Jackson

Hoewel Aaron Carter eerder herhaaldelijk zei dat Michael Jackson hem nooit heeft betast, komt de zanger daar nu op terug. Volgens de 31-jarige broer van Backstreet Boy Nick Carter is er toch iets gebeurd tussen hem en de King of Pop. "Michael was een hele goede man, voor zover ik weet, een hele goede man. Hij heeft nooit iets gedaan wat ongepast was. Behalve één keer. Er was een ding dat hij deed dat een beetje ongepast was." Wat er precies gebeurde, vertelt hij niet.

Michael, die ervan wordt beschuldigd meerdere kinderen te hebben misbruikt, ontmoette Aaron toen die 14 jaar was, tijdens opnames van een liedje dat de zanger had geschreven voor een goed doel. Vervolgens raakten de zangers goed bevriend.

Khloé Kardashian nog niet klaar om te daten

De break-up met Tristan Thompson is Khloé Kardashian niet in de koude kleren gaan zitten. De realityster moet voorlopig nog niet denken aan daten. "Ik zit niet op dating apps en daar heb ik eigenlijk ook geen behoefte aan. Ik ben zo verliefd op mijn dochter True en geniet van elke minuut die ik met haar kan doorbrengen. Mijn focus ligt bij haar, ik voel geen enkele druk om me weer in een relatie te storten of om überhaupt op een date te gaan. Ik heb daar ook echt geen zin in," aldus Khloé.

Over de breuk met Tristan zei Kardashian: "We zijn nog niet zo lang geleden uit elkaar gegaan, dus alles is nog vrij rauw. Dat zorgt voor veel emoties."

Jessica Alba stopte met eten om mannen tegen te houden

Jessica Alba heeft onthuld dat ze zichzelf tijdens het begin van haar acteercarrière uithongerde om er meer uit te zien als een jongen. Dat deed ze omdat ze op die manier hoopte mannen af te stoppen die haar zagen als een 'prooi'. "Ik moest me schuldig voelen als ik mannen in de verleiding bracht om me te benaderen. Toen stopte ik met eten, om er jongensachtiger uit te zien en zodoende minder aandacht op mezelf te vestigen."

De actrice bekende eveneens dat ze vaak het gevoel heeft gehad dat mannen erop uit waren om haar 'te regelen'. Alba is inmiddels jaren getrouwd met Cash Warren, met wie ze 3 kinderen heeft.

Laatste nieuws

Zie ook