Albert Verlinde deelt sneer uit naar Wendy van Dijk

Ai!

Lees ook

Nu het Eurovisie Songfestival dankzij de winst van Duncan Laurence volgend jaar in ons land zal plaatsvinden, bieden steden zich massaal aan om het spektakel in hun stad te mogen organiseren. En dat niet alleen. Ook presentatoren en presentatrices staan te poppelen om te solliciteren voor the job. Wendy van Dijk ziet zichzelf wel als een geschikte kandidaat, al denkt Albert Verlinde daar duidelijk anders over.

Tv-duo

Wendy werd tijdens een interview gevraagd naar welke presentator volgens haar geschikt zou zijn voor het festijn. “Nou heb ik de naam van mijn lieve vriendje en collega Martijn Krabbé al een paar keer horen vallen, als misschien een goede host voor het Eurovisie Songfestival. En dan denk ik: ja, daar hoor ik dan wél naast. Ik bedoel, we hebben Idols samen gepresenteerd, X-factor en The Voice. Wij zijn wel een goed setje. Dus ik zou zeggen: Martijn en ik!”

Lees ook: Is dít het bewijs dat de huwelijkscrisis tussen Wendy en Erland voorbij is?

Verbazing

Haar uitspraken schoten bij collega Albert Verlinde nogal in het verkeerde keelgat. Zo vindt de 6 Inside-presentator de opmerking van Wendy behoorlijk arrogant. “Ik vind dit wel een bijna impertinent eerlijk gezegd. Ik had dit nog niet gezien. Wendy, je bent een schat, maar ik vind dit best wel wat. Ik schrik er echt van. Je gaat toch niet zélf roepen: dat moet ik doen?” Ach, brutalen hebben de halve wereld. En daarbij, de AVROTROS en NOS weten hierbij in ieder geval wel gelijk dat ze interesse heeft.

Bron: Panorama Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook