Oude foto van Meghan Markle opgedoken

Meg is niet altijd een heilig boontje geweest.

Lees ook

Meghan Markle verbande de sigaretten in Nottingham Cottage en hielp prins Harry van zijn jarenlange verslaving af. De kersverse mommy staat immers bekend om haar healthy lifestyle. Al is ze echt niet altijd even heilig geweest…

Gezonde levensstijl

De hertogin doet veel aan yoga, eet voornamelijk plantaardig en maakt haar hoofd graag leeg met een rondje hardlopen. Ook is ze, op goede wijn na, niet iemand die zichzelf zal bezatten met een sterke likeur, en zal ze hoogwaarschijnlijk ook ver weg blijven van pilletjes en dergelijke. Dat betekent echter niet dat Meghan altijd zo'n heilig boontje is geweest.

Lees ook: Meghan Markle blundert op Instagram

Marihuana

Niet alleen gaan de geruchten dat op haar eerste huwelijk met Trevor Engelson marihuana werd uitgedeeld, ook is er een oude foto van een rokende Meghan opgedoken. Tijdens een vakantie met bestie Jessica Mulroney liet Meghan de teugels van haar strikte healthy regime duidelijk los en werden de sigaretten niet verbannen.

Lijkt Meghan dus toch meer op haar hubbyprins Harry was voor zijn relatie met Meghan niet vies van een sigaret en een drankje (of meerdere) – dan iedereen denkt. Al zijn de twee anno 2019 vooral into de gezonde levensstijl en zullen we Meghan niet snel meer met een sigaret in haar mondhoek betrappen.

Bron: Vogue US, Cheat Sheet Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook