9 Vreemde dingen in Riverdale waar je niemand over hoort

Vreemd, is het niet?

Lees ook

We love Riverdale, begrijp ons niet verkeerd. Maar sommige dingen zijn gewoon een tikkeltje vreemd. Bij deze 9 dingen trokken wij onze wenkbrauwen op!

1. Veronica heeft een eigen bar terwijl ze een middelbare scholier is

Daarnaast is ze ook nog eens een maffia queen aan het worden én doet ze haar eigen boekhouding?! Moet zij niet naar, I don't know, school?!

2. Net zoals dat Jughead nu de leider is van The Serpents

Ik moet altijd lachen als Jughead een of andere volwassen vent in toom houdt, omdat hij de leider is. Geloof je het zelf?

3. The Serpents is trouwens ook ineens een soort jongerenclub geworden

Weet je nog in het eerste seizoen? Toen waren The Serpents écht bad news. Allemaal grote volwassen biker dudes die je niet in donker wilde tegenkomen. Er waren ook al wat jongeren bij, maar… Damn! Nu zijn het alleen nog maar kiddo's, waarvan Cheryl ineens de stoerste is? That ain't right!

4. Archie krijgt zijn Serpent-tattoo erop getekend met een potlood?

Als in: ik dacht dat het gewoon om te testen was, maar nee hoor! In de rest van seizoen 3 zien we deze tattoo op Archie's rechter bovenarm.

5. In seizoen 1 werd het helemaal gehyped dat Betty een dark side heeft

En nu hoor je hier letterlijk niks meer over. Dus… Waarom er dan wel over beginnen? Om aan te tonen dat die hele familie een beetje koekoek is? Want daar zit natuurlijk wel wat in…

6. Elke aflevering eindigt alsof de serie heel drastisch gaat veranderen

Maar de volgende aflevering is er dan ineens niets aan de hand? Denk aan: Archie ging dood. O nee, toch niet! Jughead ging dood. O nee, toch niet! Hiram ging dood. O nee, toch niet!

7. In seizoen 3 wordt iedereen in Riverdale bestuurd(?) door dat bordspelletje

Je weet wel: Gryphons and Gargoyles. Er wordt een move gemaakt in het spel en er gebeurt ook iets in het echt. Ofzo iets… Niemand heeft het er ooit meer over, dus… Laten we het er dan maar bij zitten?

8. Veronica doet de hele tijd wel heel erg stoer tegen volwassenen

De show doet alsof ze echt een badass is. Alleen al als zij de bodyguards van haar vader ontslaat, dan zie ik alleen een verwend tienermeisje dat denkt dat ze de baas is.

9. Oma Rose MOET in het huis hebben gezeten toen Cheryl het in de fik zette

Maar in seizoen 2 zijn oma en haar rolstoel gewoon weer gezellig van de partij en we hebben nooit gehoord door welke magische krachten ze dit avontuur overleefd heeft.

Bron: Upcoming Beeld: Riverdale

Laatste nieuws

Zie ook