doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_menu_allpages');

Zó scoor je designerkleding voor een prikkie

Surprise!
doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_below_image_article');
Zó scoor je designerkleding voor een prikkie

Bezoekers die een hapje kwamen eten bij de Markthal in Rotterdam, wisten niet wat hun overkwam toen er out of the blue een catwalk ontstond waar verschillende modellen overheen paradeerden. Wat bleek? Designer Outlet Roosendaal zat achter de zogenaamde Fashion Mob. Maar niet zonder reden...

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_top_article');

Fashion Mob

Je kunt voor een standaard billboard kiezen, maar de populaire fashionbestemming Designer Outlet Roosendaal heeft het een stuk origineler aangepakt. Om de luxe outlet te promoten, organiseerden ze "Fashion Mobs". Niet alleen in de Markthal in Rotterdam ontstond een spontane modeshow, ook voor het Centraal Station in Antwerpen werden omstanders verrast.

Uit het niets doken de modellen op met grote borden met verschillende boodschappen, terwijl ze verschillende outfits die in het centre te verkrijgen zijn showden. Onder de modellen bevonden zich ook influencers. We begrijpen dat je het met eigen ogen wil zien, dus kijk mee!

Feestje

Waarom er een feestje gebouwd werd? Het outlet centre, waar meer 100 topmerken gevestigd zijn, is in 2017 overgenomen door McArthurGlen Group, de grootste eigenaar, ontwikkelaar en manager van designer outlets in Europa. Sindsdien is er veel veranderd. Talloze nieuwe topmerken hebben hun deuren geopend in de outlet en er komen er nóg meer bij.

Maar dat niet alleen, je kunt er in verschillende restaurants heerlijk lunchen, wat drinken of dineren, de openingstijden zijn verlengd én er vindt binnenkort uitbreiding van het aanbod aan services en entertainment plaats. Als kers op de taart is de naam veranderd: Designer Outlet Rosada heet nu Designer Outlet Roosendaal.

Late night shopping

Extra leuk: in de maanden juli en augustus heb je nog meer tijd om te winkelen in Designer Outlet Roosendaal, want dan zijn de winkels iedere avond extra lang geopend tot 20 uur. Er lopen ook extra veel aanbiedingen bij jouw favoriete merken, want het is dan summer sale. Perfect om de laatste items voor je vakantie te scoren!

De outlet is slechts een half uurtje rijden van zowel Rotterdam als Antwerpen. Hoog tijd dus om een bezoekje te brengen aan de fashion destination. Shop till you drop!

Dit artikel in geschreven in samenwerking met Designer Outlet Roosendaal.

doDisplay('div-gpt-ad-GraziaNL_in-content_bottom_article');