Kjeld Nuis openhartig over breuk met ex-vriendin Jill de Robles

De schaatser houdt zijn lippen niet meer stijf op elkaar.

Lees ook

Kjeld Nuis lips were sealed for a long time! Zijn breuk met Jill de Robles hield de gemoederen flink bezig, maar Kjeld zelf wilde de vuile was niet bepaald buiten hangen. Tot nu…

Scheve schaats gereden

Dat de twee niet goed uit elkaar zijn gegaan, dat is inmiddels wel één ding wat zeker is. Kjeld zou het huis waar hij samen met Jill en hun zoontje Jax woonden hebben verlaten en er wordt zelfs gefluisterd dat de schaatser een scheve schaats zou hebben gereden met teamgenoot Joy Beune.

In een interview met Viva zegt hij niet op de geruchten over een eventuele romance tussen hem en Joy wil ingaan. "Ik wil eerst alles met Jill achter de rug hebben. Elke keer dat er over mij en Joy wordt gepraat of geschreven, is alles weer in rep en roer. Dan belt Jill me weer huilend op. Het is alleen maar olie op het vuur en dat is superk*t."

Maar hoewel Kjeld zijn lippen stijf op elkaar houdt, lijkt de 20-jarige Joy wel gewoon olie op het vuur te gooien. Zo poste Kjeld onlangs een foto van hem, zoontje Jax en Max Verstappen op Instagram met de tekst: "Hij is groter fan van Max dan van zijn eigen vader", waarop Joy ondeugend reageerde met de woorden: "Ik heb liever zijn papa." Hmm…

Lees ook: Kjeld Nuis ontkent geruchten over samenwonen

Carrière

Enfin, Kjeld wil tijdens het interview wel iets meer kwijt over de breuk tussen hem en Jill, wat bij hem naar eigen zeggen niet echt voor liefdesverdriet heeft gezorgd. "Nee. Wel verdriet van de situatie. We hebben een zoontje van tweeënhalf, Jax. Het is verdrietig om hem op te halen bij en te brengen naar degene van wie je zo veel hebt gehouden. Naar het huis waar we samen woonden. Dat is superheftig, maar het was mijn eigen keuze."

Maar waarom besloot Kjeld zijn gezin te verlaten en zijn vijfjarige relatie met Jill te verbreken? We zullen de exacte reden waarschijnlijk nooit te weten komen. Wel vertelt Kjeld dat Jill het niet altijd gemakkelijk heeft gehad met zijn beroep als topsporter. "Ik denk dat Jill lange tijd het gevoel had dat ze in mijn schaduw leefde. Alles ging volgens míjn plan. Als ik terugkwam van trainingskamp wilde zij leuke dingen doen, maar thuis moest ik trainen en rusten. Ze zei weleens dat ze liever had gehad dat ik caissière was geweest dan topsporter."

Bron: Story, Viva Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook