Jamie Li showt transformatie lichaam

Well hello, boobies en strakke buik!

Lees ook

Jamie Li gaf zichzelf volledig bloot in haar boek Sexy, but tired. But sexy, waarin ze de lezer openhartig vertelt over haar onzekerheden. Eén van die onzekerheden waren haar boobies en de inmiddels welbekende flap. En hoewel ze altijd heeft geroepen dit nooit met iemand te delen, vond ze het nu toch het juiste moment om te doen.

Onder het mes

De business babe is na jaren wikken en wegen onlangs tóch onder het mes gegaan. De flap ruilde ze in voor een strakke buik en in haar bh zit voortaan twee keer 350 cc. Maar dat de beslissing niet zomaar is gemaakt, benadrukt ze nogmaals via een goudeerlijke post.

In haar Instagram Stories laat ze zowel het eindresultaat als de before beelden zien van de inmiddels verwijderde flap. "Ik wilde eigenlijk nooit delen hoe de flap eruitzag, omdat ik niet wil dat het forever online slingert. Maar ik vind het ook weer een vertekend beeld om alleen maar de resultaten te laten zien."

Lees ook: Jamie Li openhartig over sexleven na bevalling

Emotionele schade

Ook benadrukt Jamie nogmaals waarom ze graag een borstvergroting wilde. "En hier een before kiekje van team plat. Mijn stories vind ik niet de plek om heel mijn verhaal te delen over mijn lijf en de veranderingen. De emotionele schade, de voormalige onzekerheid, toen de acceptatie, vervolgens het "ownen" en na jaren de keiharde beslissing te nemen voor mezelf te kiezen en mij uiteindelijk te laten opereren." In haar nieuwe boek NO FILTER heeft Jamie dan ook haar hele gedachtegang opgeschreven, waar ze de lezer opnieuw meeneemt in de vele worstelingen.

Laten we voorop stellen dat iedereen prachtig is zoals-ie is. Maar als je het zelf liever toch iets ander hebt, dan is dat natuurlijk ook helemaal prima. Jamie Li is in ieder geval helemaal happy met haar nieuwe body. Bekijk het resultaat hieronder!

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook