Hollywood Breakfast

Rise and shine! 

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

FHM vindt Jessie Jazz Vuijk de mooiste vrouw

Jessie Jazz Vuijk is woensdag door mannenblad FHM uitgeroepen tot mooiste vrouw van Nederland. Het model en YouTuber kreeg van de lezers en redactie de meeste stemmen.

"Toen ik hoorde dat ik had gewonnen dacht ik alleen maar ‘wow’. Ik had ‘m echt niet zien aankomen. Ik voel me vooral heel erg vereerd. Het is nogal wat om te worden uitgekozen tot Mooiste Vrouw van Nederland. Als je kijkt naar alle vrouwen die eerder zijn gekozen, dan vind ik het heel bijzonder dat ik in dat rijtje sta", reageert Jessie Jazz.

'Kendall Jenner en Ben Simmons uit elkaar'

Kendall Jenner is niet meer samen met Ben Simmons. Dat vertelt een insider aan People. "Ze hebben een pauze ingelast", aldus de ingewijde. "Hun relatie loopt tegen het einde aan. Ze brengt weer tijd door met haar vrienden en ze wil alleen maar plezier hebben."

Eerder deze week gingen er geruchten dat de 23-jarige realityster en de 22-jarige basketballer al een week uit elkaar zijn.

'Zoë Kravitz in het geheim getrouwd'

Zoë Kravitz en haar verloofde Karl Glusman zijn stiekem al in het huwelijksbootje gestapt. Dat zegt een ingewijde in Us Weekly. De 30-jarige actrice en de 31-jarige acteur zijn voor de wet getrouwd. Wel zijn ze volgens de ingewijde van plan in juni nog een groot huwelijksfeest te geven in Frankrijk.

De dochter van Lenny Kravitz maakte vorig jaar oktober bekend verloofd te zijn. De twee zijn sinds 2016 een setje.

Laatste nieuws

Zie ook