EOTBDD’s kandidaten slaan ex het ziekenhuis in

Jeetje...

Lees ook

Het seizoen is nog maar net begonnen en there's already so much drama! De EOTBDD's kandidaten van dit seizoen beloofden eerder al dat dit jaar het heftigste seizoen tot nu toe is. Enne, het ziet ernaar uit dat ze gelijk hebben.

Ruzies

Waar iedereen elkaar in de eerste aflevering allemaal nog lief vond, gaat dit de komende afleveringen al gauw veranderen. Want tussen de avontuurtjes in bed en de dates door, wordt er uiteraard ook genoeg ruzie gemaakt.

Lees ook: Wacht even: EOTBDD's Joshua onthult opvallend beautygeheim

Vechtpartij

En dat is ook dit seizoen weleens ernstig uit de hand gelopen. Het was zelfs zo erg dat er een kandidaat, de ex van Harrie, naar het ziekenhuis moest worden gebracht.

Wie hiervoor verantwoordelijk waren? Yasmine en twinnies Sharon en Esmee. "Het was erg heftig. Er kwam veel drank en agressie bij kijken. En als er dan mensen voor je staan die het uitlokken, kan je het krijgen", vertelt Yasmine.

Best friends

Yasmine vindt zelf dat ze volledig in haar recht stond. "Ze had het dubbel en dik verdiend. Ik kan nog niet zeggen of het weer goed is met haar, maar we zijn in ieder geval geen best friends. Laten we het daar ophouden.”

Hmm, misschien toch niet zo'n slecht idee om wat minder alcohol in de villa beschikbaar te stellen…

Bron: Show Beeld: EOTBDD

Laatste nieuws

Zie ook