Romy Monteiro reageert op crash

De schrik zat er goed in.

Lees ook

De schrik zat er goed in bij Romy Monteiro, maar ook zeker bij haar vriend Jasper Suyk. Nadat ze afgelopen zondag gecrasht was op het circuit in Zandvoort, werd ze direct na het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht.

Rust

Gelukkig bleek al snel dat er niets heftig met de musicalactrice aan de hand was, en mocht ze na alle onderzoeken snel mee met Jasper naar huis. Die legde haar de afgelopen tijd flink in de watten, want Romy had vooral veel rust nodig. Inmiddels gaat het al veel beter met haar.

Lees ook: Romy Monteiro vertelt reden breuk met ex-verloofde Django

Ongerust

"Ik klink nog een beetje gek vanwege de ontsteking die ik al had in mijn holtes. Daarnaast heb ik een gekneusd borstbeen, beetje blauwe plekken en stijfheid", vertelt Romy aan RTL Boulevard. Dat de zangeres er goed vanaf is gekomen, is ook voor Jasper een enorme geruststelling. "Ik schrok veel meer dan ik had verwacht. Ik wist in eerste instantie ook niet wie het was."

Romy dacht terwijl ze op de kop lag dan ook maar een ding: haar lief. Ze wilde hem zo graag bij zich hebben, dat haar arts op een gegeven moment besloot actie te ondernemen…

Bron: RTL Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook