Hollywood Breakfast

Rise & shine!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

'Harvey Weinstein treft miljoenenschikking'

Harvey Weinstein zou een schikking hebben getroffen met beschuldigers, het voormalige bestuur van The Weinstein Company en de procureur-generaal in New York. Dat meldt de Wall Street Journal.

Het zou gaan om een bedrag van 44 miljoen dollar (39 miljoen euro), waarvan 30 miljoen naar slachtoffers, voormalig werknemers en hun advocaten gaat. De overige 14 miljoen wordt gebruikt om de juridische kosten te betalen voor de voormalige bestuursleden van The Weinstein Company.

De deal zou zijn gemaakt om een rechtszaak van de procureur-generaal tegen te houden, die Weinstein en zijn voormalige bestuurscollega ervan beschuldigt een gevaarlijke werksituatie te hebben gecreëerd voor hun personeel.

Koerier vergeet peperdure juwelen in vliegtuig

Een koerier heeft zo'n 3,5 miljoen euro aan juwelen in een vliegtuig laten liggen. De vrouw had die meegenomen voor zangeres Rita Ora, maar vergat volgens de politie haar handbagage en jas toen ze uitstapte op de luchthaven van de Franse stad Nice.

De koerier zag haar fout te laat in. Het vliegtuig met de kostbare lading was alweer vertrokken naar Londen. Daar konden de juwelen uit het toestel worden gehaald. Ze zijn daarna alsnog naar Nice gevlogen. "Iemand met het hoofd in de wolken verloor bijna een paar miljoen", grapte een bron binnen de politie tegen AFP.

Een luxemerk had de juwelen uitgeleend aan Ora (28). Die zou ze dan kunnen dragen op het filmfestival in Cannes.

Veiligheidsmaatregelen rond Clooney-tweeling

George en Amal Clooney hebben maatregelen genomen om de veiligheid van hun bijna tweejarige tweeling te garanderen. Aanleiding is de zaak tegen ISIS waar Amal momenteel aan werkt.

De acteur vertelt in een podcast van The Hollywood Reporter dat het stel dagelijks bezig is met de veiligheid van Ella en Alexander. "We willen niet dat onze kinderen doelwit worden, dus we moeten dat aandacht geven." Alhoewel hij het mensenrechtenwerk van zijn vrouw steunt, zegt George het weleens te missen om gewoon met zijn kinderen door Central Park in New York te kunnen lopen.

De zaak waar Amal aan werkt, draait om de vervolging van ISIS-leden wegens seksuele misdaden. Vorige maand maande zij de leden van de Veiligheidsraad van de VN al om maatregelen door te voeren. "Jullie zijn het verschuldigd aan duizenden vrouwen en meisjes die moeten aanzien dat ISIS-leden hun baarden afscheren en weer naar het normale leven terugkeren, terwijl hun slachtoffers dat nooit meer kunnen."

Bron: BuzzE Beeld: BSR, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook