Jááá! H&M onthult nieuwste samenwerking

Wauw!

Lees ook

Nadat H&M vorig jaar de handen ineen sloegen met Moschino, is dit keer Giambattista Valli gestrikt voor een samenwerking.

Collab

Jarenlang kijkt iedere modeliefhebber naar dit moment uit: de bekendmaking van H&M's nieuwste collaboration. Merken als Balmain, Kenzo, Erdem, Isabel Marant en nog veel meer, wist H&M al voor de speciale collectie te strikken. En ook nu is het weer een collectie to die for.

Lees ook: H&M lanceert collectie met matching looks voor moeder en dochter

Tule en kant

Denk aan romantische jurken, de een met tule, de ander met kant, maar ook blousejes van organza en killer heels vol glitter. De collectie van de gelijknamige Italiaanse modeontwerper Giambattista Valli, dat in 2005 met een ready-to-wear show werd geïntroduceerd in Parijs, stelt je zeker niet teleur.

Het enige waarvan je helaas wel zeker kunt zijn, is een leeggetrokken portemonnee. Hoewel de collectie veel goedkoper is dan normaal, moet je bij de jurken alsnog aan prijzen rond de 400 à 500 euro denken. Dat wordt de komende weken dus even op noodlesoep en kraanwater leven.

Pre-collectie

H&M X Giambattista Valli dropt vandaag een pre-collectie bestaande uit 6 jurken, een aantal items als blouses, schoenen en accessoires. Ook zijn er een aantal items voor mannen. De collectie is zowel online als in geselecteerde winkels te verkrijgen. De rest van de collab zal vanaf 7 november te koop zijn.

Beeld: Instagram, BSR

Laatste nieuws

Zie ook