Hollywood Breakfast

Oeh!

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep.

Helga van Leur en Kees Tol in Perfecte Plaatje

Helga van Leur, Kees Tol, Daphne Deckers, Froukje de Both en Christina Curry doen mee aan het vierde seizoen van Het Perfecte Plaatje. Ook acteur Johnny Kraaijkamp, cabaretier Steven Brunswijk en drummer Jamie Westland zijn het komende seizoen deelnemers aan het fotoprogramma van RTL4. Dat laten de deelnemers weten op sociale media.

In Het perfecte plaatje proberen de acht bekende Nederlanders het vak van fotografie onder de knie te krijgen onder leiding van presentator Tijl Beckand. Ze strijden om de titel van best fotograferende BN'er.

Dit is de derde afvaller van It Takes 2

Bobbi Eden heeft vrijdagavond de duettenshow It Takes 2 moeten verlaten. Ze is na YouTuber Stefan Jurriëns en Rens Kroes de derde afvaller in de duettencompetitie die dit seizoen op SBS6 wordt uitgezonden.

De grootste verrassing van de avond was het optreden van actrice Loes Haverkort en Marcel Veenendaal met het nummer Shallow van Lady Gaga. De actrice kreeg voor haar zangprestaties twee keer een 10 van de jury. Naast Loes zijn ook Jan Joost van Gangelen, Immanuelle Grives, Lisa Michels, Harry Piekema en Pim Muda door naar de volgende ronde

Seizoen 5 Fuller House zonder Lori Loughlin

Hoewel de rest van de cast van Fuller House al druk bezig is met de opnames van seizoen 5, lijkt actrice Lori Loughlin afwezig op alle foto's die worden geplaatst op sociale media. De actrice, die Aunt Becky speelt, wordt verdacht van betrokkenheid bij een fraudezaak rond universitaire toelatingen.

Andere acteurs uit de sitcom, zoals Jodie Sweetin en Bob Saget, zijn al druk bezig met de promotie van het nieuwe seizoen op Instagram. Maar Loughlin is op dit moment druk bezig met haar eigen rechtszaak, waarin 40 jaar cel op het spel staat. Zij en haar echtgenoot Mossimo Giannulli zouden mensen hebben omgekocht om hun twee dochters op prestigieuze universiteiten toegelaten te krijgen. Afgelopen maand verklaarden zij in de rechtbank onschuldig te zijn.

Bron: BuzzE, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook