Guilty pleasure: wat je tóch wil weten

De dochters van Nicolette nemen de regie over!

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Chantal Janzen niet blij met zoontje Bobby

Chantal deelt op Instagram een selfie vanuit een niet al te charming hoek. "Bobby’s eerste foto van zn moeder", schrijft ze. "Alle eerste keren moet je delen want die zijn bijzonder, zegt mn moeder altijd. Bij deze. En hij is absoluut bijzonder." De presentatrice zal haar zoontje Bobby juist opvoeden: hij mag nooit meer foto's van onderen maken, zo grapt ze.

Zijn Temptations Heikki en Milou toch weer samen?

In de laatste aflevering van Temptation Island was de relatie-status van Heikki en Milou ingewikkeld. Milou had het uitgemaakt met Heikki, omdat haar gevoelens waren veranderd. Heikki had het er zichtbaar moeilijk mee. Op hun Instagram-stories worden nu toch regelmatig kiekjes van hun samen gespot. Betekent dit dat de twee weer een koppel vormen?

Dochtertjes Nicolette van Dam nemen de regie over

De twee dochters van Nicolette van Dam, Lola en Kiki, kwamen vanmiddag een kijkje nemen op mama's werk. Vervolgens namen ze de hele regie over! Zouden ze later ook in de mediawereld belanden? Only time will tell, maar het zou niet verrassend zijn!

Bron: Instagram, Beeld: BSR

Laatste nieuws

Zie ook